Mannenvereniging Licht op de Kandelaar

De Mannenvereniging “Licht op de Kandelaar” heeft sinds september al weer enkele vergaderingen achter de rug. Op woensdagavonden, eens in de twee weken, willen we “Ongemakkelijke teksten van Paulus” gaan behandelen. Het betreft Bijbelgedeeltes, die ons onder de indruk laten komen van Gods genade, waarover deze apostel niet kon zwijgen. Paulus heeft laten zien, dat we dankzij Jezus Christus toegang hebben gekregen tot die genade.

In februari hopen we onze Bijbelstudie te vervolgen met behandeling van een boekwerkje van Jakob van Bruggen over Kroongetuigen van het Evangelie, die er bij waren tijdens de verkondiging door Jezus Christus op aarde. Deze getuigen hebben dat zelf ervaren en zij bevestigen de komst, inhoud en geschiedenis van het evangelie. Hoe het op de aarde kwam, over de hemel ging, hoe het in Israël begon en uiteindelijk alle volken bereikte. Deze getuigen blijven met hun ervaringen belangrijk voor ons en zij moedigen ons aan “vastberaden de wedstrijd te lopen, die voor ons ligt’(Hebreeën 12 : 1).

Besprekingen over “Paulus” en “Twaalf Kroongetuigen van het Evangelie” worden afgewisseld met Bijbelstudies vanuit “WegWijs”, het tweemaandelijkse magazine van onze Bijbelstudiebond of met behandelingen van een vrij onderwerp.
Onze vereniging bestaat momenteel uit 20 leden en de vergaderavonden worden gemiddeld door een tiental broeders bezocht. We zouden best wel meer bezoekers willen zien en roepen daarom ook belangstellenden op onze vereniging te komen versterken en zo onze God te kunnen dienen en samen ons geloof te kunnen (be)leven tot Zijn eer en tot heil van onze naasten.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij:

Br. D.H. van Kalkeren
d.van.kalkeren@hetnet.nl
0523 612177