Be a Light Gospelkoor

Sinds 2011 zingen wij met veel plezier allerlei liederen waarmee wij de naam van onze grote God kunnen eren en prijzen. Ons repertoire bestaat uit liederen uit de opwekkingsbundel en liederen koorvan Sela, meestal Nederlandstalige, enkele liederen in het Engels of een combinatie daarvan. Voor de muzikale begeleiding wordt gebruik gemaakt van de piano en bij sommige liederen begeleid tevens een muzikant met de dwarsfluit.

Onder leiding van dirigente Nienke van der Vegte zijn we begonnen met een groepje van ongeveer 20 personen, die konden worden verdeeld  in sopranen, alten en tenoren. Momenteel telt ons koor 18 leden. Ook de baspartij maakt nu onderdeel uit van ons koor.

Sinds januari 2014 is Karlien Hunnersen dirigente van ons koor. Met veel enthousiasme leidt zij elke maandagavond de repetitieavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Een enkele keer treden wij op, en dan meestal in bijzondere diensten zoals Kerst, Pasen, een doopdienst of belijdenisdienst.

Ook staat koor Be a Light er voor open om op te treden op verzoek. Denk daarbij aan bruiloften en `opendeurdiensten` e.d.